Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Authentiek Turkse Restaurant Amsterdam&Traditionele Turkse Restaurant Amsterdam!

Restraurant Maydanoz is een gezellig Turks restaurant in het hart van De Pijp in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor heerlijke avondmaaltijden en op aanvraag ook om te lunchen!

Bij Maydanoz restaurant serveren we niet alleen Turkse gerechten, maar het beste van diverse keukens uit verschillende landen rond de Middellandse Zee. Geniet van de lekkerste Turkse tapas, ook wel ‘mezze’s’ genoemd met daarbij bijzondere soorten wijnen.

Bij Restaurant Maydanoz kunt u terecht voor een uitgebreide menu-kaart van mezze's voor een ieder of om lekker te delen gecombineerd met heerlijke kebab of vegetarische gerechten. Wij bereiden onze vleesgerechten op echt houtskool grill en daar staan wij op dit moment bekend voor. Ook hebben wij veel vegetarische en veganistische gerechten.Wij jij uit eten voor weinig geld? Wij zijn één van de leukste restaurants van Amsterdam!

Maydanoz is knus en sfeervol restaurant met een authentieke inrichting mede dankzij de kleurrijke lampen net zoals in de Istanboelse Bazaar en muurversieringen afkomstig uit Turkije. 


Bij mediterraan tapas restaurant Maydanoz wacht de liefhebbers van mals vlees, vegetarisch eten, verse vis en overheerlijke Turkse wijnen met een warme en typische mediterraan gastvrijheid.

Proef de Turkse sfeer en geniet van de traditionele gerechten in traditionele Turks Restaurant Maydanoz op de Ceintuurbaan 9 te Amsterdam.

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron