Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Barbecue restaurant in Amsterdam

Bent u een echte vleesliefhebber? En zoekt u daarom een heerlijk barbecue restaurant in Amsterdam? Dan bent u bij Restaurant Maydanoz Amsterdam zeker op de goede plek! Wij bereiden diverse hoofdgerechten op de houtskoolgrill en we zijn al jaren achter elkaar verkozen tot het beste Turkse restaurant van Amsterdam. Bij ons kunt u dan ook altijd rekenen op hoogstaande kwaliteit en de meest heerlijke gerechten uit verschillende Mediterraanse keukens. Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam staan kwaliteit en service altijd bovenaan het prioriteitenlijstje en daarom kunt u bij ons 100% genieten van de rust, het eten en van het gezelschap. Zoekt u een restaurant in Amsterdam waar u de keuze heeft uit verschillende barbecue gerechten? Maak dan direct uw reservering bij Restaurant Maydanoz Amsterdam en kom genieten! 

Restaurant Maydanoz Amsterdam

’Maydanoz’ betekent in het Turks ‘peterselie’. Waarom hebben wij voor deze naam gekozen? Simpelweg omdat wij dit kruid in vrijwel al onze gerechten gebruiken. Van oorsprong zijn wij een Turks restaurant, maar u vindt bij ons invloeden uit veel verschillende Mediterraanse keukens, zoals de keuken van Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Bij Restaurant Maydanoz worden meerdere gerechten op de houtskoolgrill bereidt, maar daarnaast serveren wij ook diverse koude en warme mezzes, wat een soort Mediterraanse tapas zijn. Onze ruime menukaart biedt dan ook voor ieder wat wils! Daarnaast kunt u bij Restaurant Maydanoz ook terecht voor groepen, specials en catering. Wilt u bijvoorbeeld met een grote groep uit eten? Of zoekt u een cateraar? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De uitgebreide menukaart

Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam treft u een zeer uitgebreide menukaart aan. Wij serveren verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, zodat er voor ieder wat wils is! Om een impressie te krijgen van onze menukaart, hebben wij voor u een aantal hoofdgerechten op een rij gezet:

  • Kuzu Sis Kebap (lamshaas);
  • Tavuk Pirzola (kipkarbonade);
  • Zeebaars;
  • Gevulde aubergine;
  • Yoghutlu Kebap (lamsgehakt);
  • En nog veel meer!

Maak direct uw reservering!

Bent u op zoek naar een barbecue restaurant in Amsterdam? En wilt u de heerlijke gerechten van Restaurant Maydanoz Amsterdam komen proeven? Of heeft u nog vragen? Vul dan direct het contactformulier in. Wilt u liever telefonisch uw reservering maken of uw vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook! U kunt ons bereiken via +31 (20) 6761195. Heeft u een allergie of dieetwensen? Geef dit gerust van tevoren aan ons door en wij houden daar rekening mee. We zien u graag tegemoet in barbecue Restaurant Maydanoz Amsterdam!

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron