Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Catering Amsterdam nodig?

Bent u op zoek naar een uitstekende catering in Amsterdam? Zoek niet verder. Wij van Restaurant Maydanoz Amsterdam helpen u van harte verder. Er kunnen diverse redenen zijn waarvoor u graag onze catering in Amsterdam wilt gebruiken. Wellicht geeft u een groot bedrijfsfeest? Misschien organiseert u een familiereünie? Wie weet gaat u trouwen en wilt u heerlijke gerechten serveren aan uw dierbaren! Wanneer u Restaurant Maydanoz inschakelt bent u gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit en de beste service. Want dat u tevreden bent, dat is onze missie. U staat bij ons centraal, wij bespreken dan ook graag uw wensen en ideeën omtrent de catering. Indien u dit wenst kunnen wij uiteraard ook onze eigen visie geven. Wellicht kunnen we u verrassen en van inspiratie voorzien!

Onze catering in Amsterdam

Met het inschakelen van onze catering in Amsterdam waant u zich even in een culinaire andere wereld. Wij zijn gespecialiseerd in de Oost-Mediterrane keuken. Het Middellandse zee gedeelte van Turkije, maar ook landen als Syrië, Israël, Libanon en Griekenland zijn voor ons een inspiratiebron. Plekken waar de keuken centraal staat, er met passie wordt gekookt en waar enkel de meest verse en kwalitatief goede producten worden gebruikt. Ook wij hanteren deze werkwijze en bereiden met liefde de meest heerlijke gerechten voor u! Ons menu is zeer uitgebreid en ook als uw catering in Amsterdam kunnen wij veel diversiteit bieden. Er is dus voldoende keuze! Onze specialisatie ligt in het creëren van heerlijke mezzes, wat mediterrane tapas zijn. Maar ook met de houtskoolgrill zijn wij bekend! Om u een impressie te geven van onze keuken kunt u gerust ons menu bekijken.

Wie zijn wij?

Voor u besluit gebruik te maken van onze catering in Amsterdam, kunnen wij ons voorstellen dat u eerst wat meer informatie over ons wilt lezen. Wij zijn een van oorsprong Turks restaurant. Maar wij beperken ons niet tot enkel de Turkse keuken. Zo verwerken wij ook invloeden van landen als Syrië, Libanon, Griekenland en Israël in onze gerechten. Dat u als onze gast kunt genieten van heerlijk eten, dat staat bij ons voorop. Om dit te verwezenlijken werken wij enkel met de meest kwalitatief hoge en verse producten. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit de titel ‘beste Turkse Restaurant van Amsterdam’, die wij in 2012, 2013, 2014, 2015 én 2016 hebben mogen ontvangen! Nederlands culinair journalist Johannes van Dam heeft ons tevens maar liefst een 9 op een schaal van 10 gegeven! Geniet ook van onze gerechten als uw catering in Amsterdam.

Contact

Wilt u graag Restaurant Maydanoz inschakelen voor catering in Amsterdam? Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bijvoorbeeld via het contactformulier of door ons te bellen op telefoonnummer                                                                                                              +31 (20) 6761195.                                                                                                       whatsapp: 0638250706

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron