Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
Bel ons: +31 (20) 6761195
Nederlands  English  

Turks Restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam

DIRECT RESERVEREN
Restaurant Maydanoz

Catering

Restaurant Maydanoz is beste cateraars in Amsterdam!

Heeft u iets moois te vieren of wilt u gezellig met een groep eten maar wilt u zich geen zorgen maken over de catering? Restaurant Maydanoz is altijd enthousiast om van uw groepsarrangement een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Restaurant Maydanoz is gevestigd in het kloppend hart van Amsterdam en verzorgt graag de catering bij u thuis of op uw werk. Wij garanderen u heerlijke gerechten voorbereid met verse seizoensgebonden biologische producten uit onze eigen keuken. De overheerlijke catering in Amsterdam voor lunch, diner, hapjes, borrel en receptie is allemaal op maat mogelijk. 

Voor de catering van Maydanoz kunt u ook de selectie aan ons overlaten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw (dieet)wensen en bieden wij u de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Met een selectie van koud en warme mezzes (tapas) en diverse grillgerechten kunt u een overheerlijke buffet met veel variatie samenstellen
 
Restaurant Maydanoz verzorgt dagelijks Turkse, Griekse en Libanese catering in Amsterdam en omgeving. Onze catering geldt zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt met ons contact opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen om uw wensen voor de catering door te geven.
 
Voor mezzes of grillgerechten is restaurant Maydanoz de beste cateraar in Amsterdam.
 
Bekijk de menukaart op onze website voor het uitgebreide assortiment van vlees, vis en vegetarische hapjes dat met liefde is voorbereid door de Turkse keuken van restaurant Maydanoz.
Voor de lekkerste borrelhapjes, tapas en mezzes voor bedrijven, particulieren, recepties, verjaardagen, bruiloften, familiebijeenkomsten bent u bij restaurant Maydanoz in Amsterdam bij het juiste adres. Bij ons kiest u voor de overheerlijke borrelhapjes, tapas, mezzes, amuses en verschillende cateringmogelijkheden op maat
 
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat en om uw (dieet)wensen te bespreken.


Tel: +31206761195

Mobiel: +31614194817

E-mail: info@maydanoz-amsterdam.nl

             kazimsoy@hotmail.com

 

Vragen? Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je z.s.m. terug. Vragen? Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je z.s.m. terug.

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron