Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
Bel ons: +31 (20) 6761195
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Mediterraans restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam

MEDITERAANSE KEUKEN IN DE PIJP - CEINTUURBAAN, AMSTERDAM

Restaurant Maydanoz presenteert u de meest overheerlijke vlees, vegetarische en veganistische gerechten. De gerechten op de menukaart worden voorbereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Restaurant Maydanoz heeft een open keuken dat dagelijks de combinatie van de Turkse, Griekse, Libanese en Israëlische mezze's en op houtskool gegrilde vegetarische, vis- en vleesgerechten klaar maakt.  Dit betekent dat er een ruim en veelzijdig aanbod is van lekkernijen uit de mediterraanse gebied. 
Restaurant Maydanoz heeft twee maal plaats genomen in de lijsten van de beste restaurants in Amsterdam in de Nederlandse kranten. 

Naast de diverse hoofdgerechten die bereid worden op de houtskoolgrill bieden wij u een ruime keuze aan verschillende soorten koude & warme mezze's. In Spanje hebben ze tapas en bij ons in de oost mediteraanse keuken noemen wij dit mezzes. Dit zijn kleine voorgerechten, zowel warm als koud geserveerd. U kunt alvast een kijkje nemen in de menukaart bij deze overheerlijke gerechten. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden (deze kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald)

Tevens verzorgen wij bij minimaal 20 personen ook catering service bij het organiseren van een feest, buffet, receptie of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt kiezen voor zowel warme als koude gerechten. Alles is bespreekbaar!!

Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Bent u op zoek naar een gezellige Mediterraans Restaurant in Amsterdam? Dan bent u bij Maydanoz op het juiste adres!

Reserveer direct

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron