Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
Bel ons: +31 (20) 6761195
Nederlands  English  

Turks Restaurant Maydanoz. Lekker uit eten in Amsterdam

DIRECT RESERVEREN
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Groepen & Specials

-LEKKER GEZELLIG DINEREN MET EEN GROEP IN AMSTERDAM!

DE BESTE EN IDEALE PLEK VOOR  GEZELLIG  GROEPSDINER IN AMSTERDAM!

 € 25.50 p.p.

Diner voor gezelschappen van 8 t/m 50 personen

Op basis van uw wensen als groep kunnen wij een combinatie van verschillende mezes aanbieden om het te delen midden op de tafel. Het aantal mezes en/of hoofdgerechten bepalen we in overleg met de groep op basis van het aantal personen. Als hoofgerecht hebben wij overheerlijke vlees-, vis- & vegetarische gerechten van de houtskoolgrill. Uiteraard kunt u als groep de hoofdgerechten, net zoals de mezes, delen op het midden van de tafel. Wij zijn bereid om de mezes en/of hoofdgerechten vooraf voor u te kiezen zodat de groep tijdens het diner verrast wordt met allerlei lekkere mezes en grillgerechten. Voor speciale wensen zoals gluten-, lactosevrij en andere allergieen hebben wij een ruime keuzes op onze menukaart. De desserkaart bestaat uit verschillende zoeternijen die we voor de groep kunnen combineren zodat elke lekkernij geproefd kan worden.

Een andere optie is 20% korting op het totaalbedrag (inclusief eten en drinken) van de groep!!

Budget gebonden!

Uiteraard zijn we bereid om te overleggen met u over een budget gebonden menu. Hiervoor kunt u met ons bellen en/of een mail sturen. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.Gezellig eten met een gezellige groep in Amsterdam. Restaurant Maydanoz is een ideale locatie om met een grote groep te dineren. Het is zowel zakelijk als prive mogelijk!

Groepsdiner Wil je met een groep komen eten van meer dan 10 personen? Of wil je een groot dinerorganiseren bij ons? Dat kan! Bij Maydanoz  maak je er een leuk event van. Na het diner kan er op vrijdag en zaterdag .

De ideale Turkse  restaurant voor uw groepsdiner in de historische binnenstad van Amsterdam op de Albert Cuyp.

Restaurant Maydanoz is de ideale locatie voor groepsreserveringen en diners. Voor diverse gezelschappen – zakelijk of privé  . Restaurant Maydanoz kan op basis van uw wensen een evenement op maat samenstellen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken en de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

 


 

Vragen? Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je z.s.m. terug. Vragen? Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je z.s.m. terug.

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron