Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz

Groepsdiner Amsterdam

Wilt u met een (grote) groep lekker komen dineren? Dan bent u bij restaurant Maydanoz op het juiste adres!

Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid en moet u daarvoor nog het eten regelen? Een groepsdiner in Amsterdam bijvoorbeeld? Dan bent u aan het juiste adres bij ons: Restaurant Maydanoz Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een groepsdiner bij minimaal 10 personen. Hierbij maakt het niet uit of het om een feest, buffet, receptie of iets anders gaat. Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam kunt u kiezen uit zowel koude als warme gerechten. Graag denken we met u mee over het groepsdiner, maar u kunt ook zeker zelf ideeën en wensen aandragen. Alles is namelijk bespreekbaar.

Over ons

Wanneer u op zoek bent naar een gezellig Turks restaurant in Amsterdam, voor een groepsdiner of juist een diner met een kleiner gezelschap, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze keuken heeft de grootste focus op de Turkse keuken, maar er zijn ook zeker invloeden van andere landen. Landen zoals Syrië, Libanon, Griekenland en Israël. De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent ‘peterselie’. Dit kruid gebruiken wij ontzettend veel in vrijwel alle gerechten.  

Van groepsdiner tot catering

Bij ons kunt u tevens terecht met een grote groep. Dat is geen enkel probleem en we verwelkomen u graag. Bovendien is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor uw catering. Op de website is onze menukaart te zien, zodat u alvast een impressie kunt krijgen van onze gerechten.

Ons menu

Ons menu bevat verschillende hoofdgerechten, waarvan een aantal worden bereid op de houtskoolgrill. Daarnaast hebben we ook koude en warme mezzes. Dit zijn kleine gerechten die u bijvoorbeeld ook met elkaar kunt delen. In Spanje hebben ze tapas, maar wij hebben mezzes. Bij een groepsdiner in Amsterdam bent u vrij om zelf te kiezen wat u wilt eten: een buffet, mezzes of een driegangenmenu. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden. De kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald.

Bij Restaurant Maydanoz kunt u vertrouwen op:

  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Verse ingrediënten;
  • Biologische kruiden;
  • Gastvriendelijkheid;
  • Flexibiliteit;
  • En veel meer.

U staat bij ons altijd centraal en we houden dan ook zeker rekening met uw eventuele wensen. Heeft u of een ander van de groep een bepaalde allergie? Geef dit dan aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

                            Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen kunt u bij ons terecht voor een groepsarrangement met een scherpe prijs! Wij hebben drie groepsarrangementen samengesteld. Groepsarrangementen zijn exclusief drank.

De Klassieke groepsarrangement: Voor-, hoofd- en nagerecht met koffie of thee.

Dit is een combinatie van een mezze per persoon samengesteld door ons die u kunt delen, een hoofdgerecht en een nagerecht met koffie of thee naar keuze. Voor dit arrangement vragen wij onze gasten om alvorens de hoofdgerechten door te geven. De voorgerechten stellen wij samen en de nagerechten kunnen in het restaurant gekozen worden.

*Prijs per persoon op aanvraag

De Mezze groepsarrangementen: Mezzes (voorgerechten) + een nagerecht

Mezze en nog eens mezze! Denk aan een tafel met veel keuze uit allerlei voorgerechtjes om dit samen te delen. Zo proeft u de fijnste gerechten uit onze kaart en maakt het delen van deze gerechten het extra gezellig! Een echte mediterrane gevoel dus. Bij deze arrangement moet u denken aan drie portie mezzes per persoon. De gerechten worden samengesteld door de kok, de nagerecht kiest uzelf!

*Prijs per persoon op aanvraag

Het ‘’Maydanoz’’ groepsarrangement: Verschillende mezzes en hoofdgerechten om te delen.

Dit is het ultieme gezamenlijke gevoel. Net zoals in veel mediterrane landen kunt met deze arrangement met z’n allen delen. Er wordt een combinatie gemaakt van voorgerechten om te delen en daarna hoofdgerechten die u ook kunt delen. 

*Prijs per persoon op aanvraag

          Speciale korting voor grote groepen

Voor groepen van vanaf 20 personen hanteren wij een korting van liefst 10% op de totaalprijs!
Wij zijn open voor alle suggesties en wensen om een arrangement met u samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons.

Vul het contactformulier in

Wilt u reserveren voor een groepsdiner in Amsterdam? Vul dan het contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op via +31 (20) 6761195.

 

 

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron