Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
Bel ons: +31 (20) 6761195
Restaurant Maydanoz

Groepsdiner Amsterdam

Wilt u met een (grote) groep lekker komen dineren? Dan bent u bij restaurant Maydanoz op het juiste adres!

Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid en moet u daarvoor nog het eten regelen? Een groepsdiner in Amsterdam bijvoorbeeld? Dan bent u aan het juiste adres bij ons: Restaurant Maydanoz Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een groepsdiner bij minimaal 20 personen. Hierbij maakt het niet uit of het om een feest, buffet, receptie of iets anders gaat. Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam kunt u kiezen uit zowel koude als warme gerechten. Graag denken we met u mee over het groepsdiner, maar u kunt ook zeker zelf ideeën en wensen aandragen. Alles is namelijk bespreekbaar.

Over ons

Wanneer u op zoek bent naar een gezellig Turks restaurant in Amsterdam, voor een groepsdiner of juist een diner met een kleiner gezelschap, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze keuken heeft de grootste focus op de Turkse keuken, maar er zijn ook zeker invloeden van andere landen. Landen zoals Syrië, Libanon, Griekenland en Israël. De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent ‘peterselie’. Dit kruid gebruiken wij ontzettend veel in vrijwel alle gerechten.  

Van groepsdiner tot catering

Bij ons kunt u tevens terecht met een grote groep. Dat is geen enkel probleem en we verwelkomen u graag. Bovendien is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor uw catering. Op de website is onze menukaart te zien, zodat u alvast een impressie kunt krijgen van onze gerechten.

- Voor een drie gangen menu arrangement betaal je slechts €27,50 per persoon (vlees & visgerechten);
- Uiteraard hebben wij ook een aanbieding voor de liefhebber van vegetarische gerechten, in dat geval kost het slechts €25,50 per persoon.

Ons menu

Ons menu bevat verschillende hoofdgerechten, waarvan een aantal worden bereid op de houtskoolgrill. Daarnaast hebben we ook koude en warme mezzes. Dit zijn kleine gerechten die u bijvoorbeeld ook met elkaar kunt delen. In Spanje hebben ze tapas, maar wij hebben mezzes. Bij een groepsdiner in Amsterdam bent u vrij om zelf te kiezen wat u wilt eten: een buffet, mezzes of een driegangenmenu. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden. De kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald.

Bij Restaurant Maydanoz kunt u vertrouwen op:

  • Hoogstaande kwaliteit;
  • Verse ingrediënten;
  • Biologische kruiden;
  • Gastvriendelijkheid;
  • Flexibiliteit;
  • En veel meer.

U staat bij ons altijd centraal en we houden dan ook zeker rekening met uw eventuele wensen. Heeft u of een ander van de groep een bepaalde allergie? Geef dit dan aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Vul het contactformulier in

Wilt u reserveren voor een groepsdiner in Amsterdam? Vul dan het contactformulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op via +31 (20) 6761195.

 

 

 

 

 

 


 

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron