Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Mediterraanse Keuken | Dineren in Amsterdam | Maydanoz

MEDITERRANE KEUKEN IN DE PIJP CEINTUURBAAN AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een gezellige Mediterraans Restaurant in Amsterdam? U bent op het juiste adres!

Restaurant Maydanoz Amsterdam is een oost-mediteraanse keuken, hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije (Antalya, Adana, Antakya, Mersin) en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland. Wij richten ons meerendeel op de Turkse gedeelte van de mediteraanse keuken.

De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent simpelweg "peterselie". Peterselie is een veelgebruikte kruid die bijna in alle gerechten van onze keuken gebruikt wordt.

Naast de diverse hoofdgerechten die bereid worden op de houtskoolgrill bieden wij u een ruime keuze aan verschillende soorten koude & warme mezze's. In Spanje hebben ze tapas en bij ons in de oost mediteraanse keuken noemen wij dit mezzes. Dit zijn kleine voorgerechten, zowel warm als koud geserveerd. U kunt alvast een kijkje nemen in de menukaart bij deze overheerlijke gerechten. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden (deze kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald)

U kunt van deze heerlijke gerechten genieten in onze authentiek ingerichte restaurant waarbij sfeer, vriendelijkheid en gezelligheid voorop staan. Dineren wordt nog gezelliger als u in de zomermaanden buiten op het terras, midden in de Pijp (oud-zuid) kunt genieten van de ondergaande zon met een glaasje turkse wijn of raki.

Tevens verzorgen wij bij minimaal 20 personen ook catering service bij het organiseren van een feest, buffet, receptie of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt kiezen voor zowel warme als koude gerechten. Alles is bespreekbaar!!

Restaurant Maydanoz Amsterdam heeft een ruime keus van vegetarische gerechten voor u!

Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Dan bent u bij restaurant Maydanoz Amsterdam bij het juist adres!

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron