Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
+31 (20) 6761195 +31 (6) 38250706
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Turks Restaurant Amsterdam | 8,9 van 10 beoordeeld | Maydanoz

Wilt u heerlijk dineren in een goed Turks restaurant in Amsterdam? Dan heten wij van Restaurant Maydanoz u van harte welkom. Wij zijn van oorsprong een Turks restaurant, maar laten ons ook graag inspireren door andere landen als Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Gebieden waar de keuken puur, vers en ambachtelijk is en waar altijd gekookt wordt met veel passie en liefde. Ook in onze keuken koken wij met veel hartstocht om u de meest heerlijke gerechten te kunnen serveren. Zo hebben wij een specialisatie in mezze, wat gezien kan worden als Mediterrane tapas. Of geniet van onze maaltijden die zijn bereid op de houtskoolgrill. Om u een impressie te geven van onze keuken kunt u gerust ons menu bekijken.

Onze Turkse restaurant in Amsterdam

Komt u dineren in ons Turkse restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag in Restaurant Maydanoz. Wist u al dat het woord ‘maydanoz’ een Turkse betekenis heeft? Ze staat voor ‘peterselie’; een veelgebruikt kruid in onze keuken. Koken met kruiden en verse producten is voor ons van groot belang. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoge producten. Want enkel dan geniet u van de beste smaken! Dat u geniet van een heerlijke avond dineren, dat is onze missie. Kom in de koudere maanden gezellig binnen zitten of strijk met het verhogen van de temperaturen lekker neer op ons buitenterras midden in de Pijp. Al nippend aan een glaasje Turkse wijn en smullend van heerlijke recepten beleeft u een fijne avond; dat is ons streven!

Geliefd Turks restaurant in Amsterdam

Wij van Restaurant Maydanoz zijn een geliefd Turks restaurant in Amsterdam. Niet voor niets dat wij in zowel 2012, als 2013, 2014, 2015 én 2016 zijn verkozen tot het beste Turkse Restaurant van Amsterdam. Iets waar wij onwijs trots op zijn! Tevens hebben we maar liefst een 9 mogen ontvangen van Nederlands culinair journalist Johannes van Dam. Komt u bij ons dineren? Dan bent u dus gegarandeerd van hoge kwaliteit aan eten én service. Kom proeven van:

  • Onze diverse Mediterrane keukens als de Turkse, Griekse, Syrische of Libanese
  • Onze mezzes; de specialiteit van Restaurant Maydanoz!
  • Overheerlijke desserts als de wereldberoemde baklava!

Wij zijn ook als catering in te schakelen voor bijvoorbeeld een receptie, bedrijfsfeest of ander evenement!

Contact

Wilt u graag dineren in ons Turks restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bijvoorbeeld via het contactformulier of door ons te bellen op telefoonnummer +31 (20) 6761195. Wij staan u graag te woord.

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron