Laden, even geduld a.u.b... Laden, even geduld a.u.b...
Volg ons
Bel ons: +31 (20) 6761195
Restaurant Maydanoz Restaurant Maydanoz Amsterdam Maydanoz Amsterdam Turks Restaurant Amsterdam

Veganistisch restaurant in Amsterdam

Wilt u heerlijk uit eten bij een veganistisch restaurant in Amsterdam? Dan bent u bij Restaurant Maydanoz Amsterdam aan het juiste adres! Bij ons vindt u de meest heerlijke veganistische gerechten uit de Oost-Mediterraanse keuken, waarbij u altijd kunt vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit. Al jaren achter elkaar zijn wij verkozen tot het beste Turkse Restaurant van Amsterdam en culinair journalist Johannes van Dam heeft ons zelfs beoordeeld met een 9! Kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel bij Restaurant Maydanoz Amsterdam. Wanneer u uit eten gaat, dan kunt u bij ons 100% genieten van de rust, het overheerlijke eten en van het gezelschap. Bent u op zoek naar een heerlijk veganistisch restaurant in Amsterdam? Reserveer dan direct bij Restaurant Maydanoz Amsterdam en kom genieten! 

Over Restaurant Maydanoz

Van oorsprong zijn wij een Turks restaurant, waarbij ook invloeden uit de andere Mediterraanse keukens te vinden zijn. Wij serveren gerechten uit veel verschillende keukens: denk bijvoorbeeld aan landen zoals Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. De gerechten die wij serveren, bereiden wij voornamelijk op de houtskoolgrill. Daarnaast wordt er ook een verscheidenheid aan mezzes geserveerd, wat zowel koude als warme kleine voorgerechten zijn: een soort Mediterraanse tapas. En bent u benieuwd waar de naam ‘Maydanoz’ vandaan komt? Het betekent simpelweg ‘peterselie’ in het Turks: wij gebruiken dit kruid in vrijwel alle gerechten en daarom vonden wij het een zeer toepasselijke naam voor ons veganistisch restaurant in Amsterdam. Bij Restaurant Maydanoz bent u op de goede plek wanneer u heerlijk uit eten wilt, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor groepen, specials en catering.

De overheerlijke gerechten van Restaurant Maydanoz

Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam heeft u keuze uit een zeer uitgebreide menukaart. In onze menukaart vindt u een verscheidenheid aan heerlijke gerechten uit verschillende Mediterraanse keukens, zoals de keukens van Libanon, Syrië en Israël, de Griekse keuken en de Turkse keuken. Wanneer u uit eten gaat bij Restaurant Maydanoz Amsterdam, dan zorgen wij ervoor dat u altijd voldoende keuze heeft. Bent u een vleesliefhebber? Of bent u juist veganistisch? Wat uw voorkeuren ook zijn, bij Restaurant Maydanoz Amsterdam heeft u de keuze uit veel verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten die aansluiten bij ieders voorkeuren.

Reserveer direct!

Bent u op zoek naar een veganistisch restaurant in Amsterdam? Reserveer dan direct bij Restaurant Maydanoz Amsterdam en kom genieten van onze heerlijke gerechten! Wilt u direct reserveren of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (20) 6761195. Heeft u een allergie of andere dieetwensen? Dat kunt u dit altijd van tevoren aan ons doorgeven en wij houden daar rekening mee!

The Telegraph TripAdvisor IENS Restaurantgids Eet.nu yelp
cron