Catering Amsterdam and surroundings

Catering Amsterdam en omgeving

Maydanoz biedt een ruime selectie aan mediterraanse gerechten. Geniet van een mix van de Turkse, Libanese en Griekse keuken maar dan op afstand! We bieden een heerlijke selectie van mezzes, ook wel koude voorgerechten en hierbij kun je gerechten als een heerlijke Griekse salade en op houtskool gegrilde aubergine verwachten. Natuurlijk ook met allerlei Turkse toevoegingen voor een feestmaal bij u thuis. We selecteren graag een heerlijk menu voor u, zodat u van verschillende tapas kunt genieten. Zo kunt u in de selectie ook diverse vissoorten, zoals calamaris en garnalen verwachten die vers voor u worden bereid. Met maar liefst 26 verschillende mediterraanse voorgerechten op de kaart kunnen wij een goede selectie maken voor uw gezelschap. Bij restaurant Maydanoz ligt de Turkse keuken in hart en nieren. De Turkse keuken kent enorm veel verschillende invloeden en wordt vaak omschreven als een unieke mix van Arabische en Mediterrane smaken. Maydanoz laat zich daarnaast ook beïnvloeden door landen als Griekenland en Libanon om een unieke beleving te geven aan het diner. Ook voor catering Amsterdam en omgeving kunt u bij ons terecht, waardoor u al deze heerlijke, met liefde gemaakte, gerechten zelf kunt proeven.

Unieke selectie hoofdgerechten

Bij het hoofdgerecht gaan we nét een stapje verder. Met een diverse selectie zoals vers bereide lam en kip op houtskool zult u smaken proeven, die u niet eerder hebt kunnen ervaren. Aan de vis en vega liefhebbers hebben we ook gedacht, waardoor we voor ieder iets passends op tafel kunt zetten. Een visje of heerlijke gegrilde groentes zijn hier zeker bij inbegrepen. Uw diner op afstand afsluiten met iets zoets? Dan hebben we voor u de perfecte baklava, gevulde bladerdeeg met overheerlijke pistachenoten of kies uit een van de andere lekkernijen. Geen zorgen, ook met een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie kunnen we rekening houden. Geef dit goed door bij de reservering. Wilt u binnenkort iets organiseren in Turkse, Libanese en Griekse sferen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden om een avondje te proeven van al deze lekkernijen uit verschillende culturen. Contacteer ons voor de mogelijkheden via e-mail info@maydanoz-amsterdam.nl, maar u kunt ook bellen of het contactformulier via de site invullen. Dan nemen we graag contact met u op! Weet u nog niet zo goed wat u wilt? We denken graag met u mee en kunnen een menu naar wens voor u samenstellen. We nemen graag de zorg in handen om voor u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te bieden.

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATION

CONTACT

OPENING HOURS