Turkish Restaurant Amsterdam

Geniet van de Turkse keuken bij Restaurant Maydanoz in Amsterdam!

Bij restaurant Maydanoz ligt de hoofdfocus op het Turks eten. De Turkse keuken zit in ons hart en nieren. We proberen het beste van Turkije te bieden, hier in het hartje van De Pijp, Amsterdam. We brengen een ode aan Turks cultuur, Turkse gastvriendelijkheid en natuurlijk de Turkse keuken. Zo maken we de heerlijkste mezze’s. Mezze’s zijn kleine gerechten die vooral als voorgerecht wordt genomen. Maar een tip van ons: als je er veel van neemt, zijn ze ook heerlijk als het hoofdgerecht! De hoofdgerechten zijn natuurlijk ook heerlijk. Zo worden al onze hoofdgerechten op de houtskoolgrill bereid voor die echte authentieke smaak. Naast vlees gerechten, hebben we ook vegetarische en vegan gerechten. We laten ons zelf, naast de Turkse keuken, ook beïnvloeden door andere keukens. Zo laten we ons ook beïnvloeden door Mediterraanse landen als Griekenland en Libanon. Kom en probeer de Turkse eten, hier in het hartje van Amsterdam!
Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

Over ons

De naam ‘Maydanoz’ is Turks en betekent peterselie. In onze keuken gebruiken we het kruid peterselie voor bijna alle gerechten. We hebben meerdere hoofdgerechten die worden bereid op de houtskoolgrill, maar daarnaast hebben we ook koude en warme mezzes. Mezzes kunt u zien als de waarschijnlijk voor u bekende tapas. Bij ons wordt dit mezzes genoemd: kleine voorgerechten die zowel warm als koud geserveerd worden. Kortom: bij ons vindt u een uitgebreid menu, waardoor u altijd wel iets kunt uitkiezen dat u lekker vindt.

RESERVEREN

Wanneer u een grill restaurant in Amsterdam zoekt, bent u bij Restaurant Maydanoz Amsterdam aan het juiste adres. Wilt u bij ons reserveren of heeft u nog een vraag?

Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATION

CONTACT

OPENING HOURS