Grill Restaurant Amsterdam

Grill Restaurant Experience

Bent u op zoek naar een grill restaurant in Amsterdam? Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bereiden al onze hoofdgerechten op de houtskoolgrill. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op die authentieke, rokerige smaak. Ons keuken kenmerkt zich door de Mediterraanse culltuur: TurksGrieks en Libanees. Dit is terug te vinden in onze keuze van verse en seizoensgebonden ingrediënten, het gebruik van vele kruiden & specerijen en ons aanbod mediterraanse dranken, zoals Turkse wijn of Griekse Raki. De echte vlees- (en vis) liefhebber voelt zich bij ons direct thuis. Van sappige lamskoteletten, malse kipspiesen, tot aan perfect gekruide kebabs. Elk stuk vlees wordt met precisie gegrild door onze grillmasters. Allemaal bereid in onze open keuken. Natuurlijk hebben we voor onze vegetarische gasten ook gerechten zonder vlees.

Het menu van Restaurant Maydanoz

Ons uitgebreide menu bestaat uit een mix van vegetarische, vlees en vis gerechten. Daarnaast hebben we verschillende warme en koude Mezedes (Mezze). Deze kunnen zowel als voorgerecht of te delen als hoofdgerecht worden besteld. 

Hiernaast staan een aantal van onze favoriete grill gerechten, om u een indruk te geven van ons aanbod.

Onze favoriete grill gerechten

Grote groepen en catering

Bij Maydanoz begrijpen we dat bijzondere momenten vragen om bijzondere maaltijden. Daarom bieden wij uitgebreide cateringdiensten en faciliteiten voor grote groepen, zodat u kunt genieten van onze heerlijke gerechten, waar u ook bent en met wie u ook samenkomt.

Laat ons van tevoren weten wanneer u van plan bent om langs te komen met een grote groep. Zo bent u niet alleen verzekerd van een plek, maar kunt u ook gebruik maken van speciale arragementen.

Onze cateringdiensten zijn perfect voor allerlei gelegenheden, van zakelijke evenementen en conferenties tot familiefeesten en bruiloften. Wij werken nauw met u samen om een op maat gemaakt menu te creëren dat past bij uw wensen en de aard van uw evenement.

Neem voor reserveringen van grote groepen of vragen over catering contact met ons op via +316 38 25 07 06.

Over ons

Restaurant Maydanoz Amsterdam is een van oorsprong Turks restaurant. Dit is ook terug te vinden in onze naam, "Maydanoz" die peterselie betekent in het Turks.

Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in het energieke centrum van De Pijp, Amsterdam. In deze bruisende wijk vol met leven verheten we u graag welkom in ons eigen plekje aan de middellandse zee.

Door de open keuken kunt u zie hoe onze chefs de beste ingrediënten gebruiken om de lekkerste gerechten voor te bereiden. De overheerlijke geur van diverse kruiden is dan ook het eerste wat u opvalt wanneer u bij ons binnenkomt.

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u graag dineren in ons Turks restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Reserveren kan via onderstaand formulier of via ons telefoonnummer (+31 6 38 25 07 06). Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag – zondag van 13:30-00:00.

LOCATIE

CONTACT

OPENINGS TIJDEN