Libanees Restaurant Amsterdam

Ontdek de Libanese Cuisine bij Maydanoz Amsterdam

Bent u op zoek naar een Libanees restaurant in Amsterdam? Heeft u iets te vieren en wilt u samen met vrienden of familie genieten van een heerlijk diner? Kom dan naar Restaurant Maydanoz Amsterdam!

Restaurant Maydanoz Amsterdam heeft een oost-mediteraanse keuken. Onze cuisine wordt beïnvloedt vanuit  Turkije,  Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Net als de Turkse keuken spelen Mezedes een centrale rol. Net als de Libanese cuisine beschikt onze kaart over vele vegetarische en vegan gerechten.

Onze hoofdgerechten worden op de houtskoolgrill bereid, wat zorgt voor de  diepe, kenmerkende en rokerige smaak. U kunt genieten van sappige kebabs, perfect gegrilde lamskoteletten en smaakvolle kipspiesen, allemaal op smaak gebracht met een zorgvuldig geselecteerde mix van kruiden en specerijen.

Voor liefhebbers van vis hebben we ook een heerlijke selectie aan gegrilde zeevruchten, vers uit de Middellandse Zee. Deze bereiden we met eenvoudige, pure ingrediënten zoals citroen, knoflook en olijfolie. Precies zoals in Libanon.

Lebanese-Restaurant-Amsterdam-
Lebanese-Restaurant-Amsterdam-2

Op zoek naar een Libanees restaurant in Amsterdam?

Naast een uitgebreid menukaart bieden wij ook een warme en uitnodigende sfeer. Ons restaurant is zorgvuldig ingericht met thematische decoratie, zodat u niet alleen de sfeer proeft, maar ook ziet. Het hart van ons restaurant is dan ook onze open keuken. Hier kunt u zien hoe onze getalenteerde chefs verse ingrediënten omtoveren tot volwaardige gerechten.

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op:

Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Dan bent u bij restaurant Maydanoz Amsterdam bij het juist adres! Geef dit aan ons door en dan zorgen wij voor een maaltijd passend aan uw dieetwensen.

Over ons

In onze keuken gebruiken we veel kruiden voor bijna alle gerechten. Het kruid wat we het meest gebruiken is peterselie. "Maydanoz" betekent dan ook peterselie in het Turks. Maydanoz Amsterdam bevindt zich in De Pijp. Deze overgezellige buurt vol met energie en een bruisend studentenleven maakt de avond compleet.

Hoewel we beschikken over een enorme passie voor onze eten, is er één ding dat dit overtreft, en dat bent u. Ons team heeft dan ook maar één missie: zorgen dat u zich thuis voelt bij ons. Deze toewijding aan service blijft bij onze gasten niet onopgemerkt. Het NCR schrijft dan ook hierover het volgende: "De bediening is buitengewoon attent en toeschietelijk".

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u graag dineren in ons Libanees restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Reserveren kan via onderstaand formulier of via ons telefoonnummer (+31 6 38 25 07 06). Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag – zondag van 13:30-00:00.

LOCATIE

CONTACT

OPENINGS TIJDEN