“MENUKAART”

KOUDE VOORGERECHTEN

  • 1. FASULYE € 6,90

    Gebakken snijbonen met ui, tomaat, knoflook en yoghurt

  • 2. BABAGANUC € 7,30

    Op houtskool gegrild aubergine, tomaat ,Turkse peper met verse munt, knoflook en biologische granaatappeldressing

  • 3. HUMUS € 7,00

    Kikkererwtenpuree met sesampasta, komijn, olijfolie, knoflook, sumak granaatappeldressing

  • 4. GRIEKSE SALADE € 7,30

    Tomaten, Turkse peper, komkommer, fetakaas olijfolie en biologische granaatappel saus

  • 5. CACIK-TZATZIKI € 6,70

    Fijngesneden komkommer met yoghurt, knoflook, munt en verse dille.

  • 6. SAKSUKA € 7,30

    Gefrituurd aubergine gebakken met ui, peper, rode paprika, knoflook, tomatensaus en yoghurt

  • 7. TABOULI SALADE € 6,80

    Fijn gemalen bulgur met dille, peterselie, tomaat, bosui, granaatappel, Olijfolie en biologische granaatappeldressing

  • 8. CEVIZ EZMESI € 7,10

    Gemalen walnoten, brood kruimels,tomaatpasta ,paprikapasta en granaatappeldressing

  • 9. MIX MEZE OF TAPAS (verrassing van de kok) - 2 Pers. € 38,00

    Combinatie 3 koud en 3 warme van voorgerechten

  • 10. MIX MEZE OF TAPAS (verrassing van de kok) - 3 Pers. € 57,00

    Combinatie 5 koud en 4 warme van voorgerechten

Extra brood € 2,00
Extra Tapenade € 3,00

WARME VOORGERECHTEN

  • 11. MAYDONOZ KALAMAR € 8,00

    Op houtskool gegrilde gemarineerde calamaris gevuld met walnoten en tijm

  • 12. SIGARA BOREGI (6 stuks) € 6,80

    Ovenschotel met garnalen en seizoen groenten

  • 13. KARIDES GÜVEC € 8,00

    Ovenschotel met garnalen,ui, rode paprika, Turkse peper, knoflook en tomatenpuree

  • 14. MAYDANOZ SIGARA BOREGI (6 stuks) € 6,60

    Gefrituurde bladerdeeg gevuld met aardappelpuree, ui, tomatenpuree en dille

  • 15. ICLI KOFTE (2 stuks) € 6,30

    Gefrituurde Bulgur ballen gevuld met gehakt, uie, walnoten, kruiden geserveerd met Tzatziki

  • 16. BALLI KECI PEYNIR € 7,30

    Geitenkaas uit de oven, geserveerd met honing en walnoten

  • 17. DOMATESLI MANTAR DOLMASI (3 stuks) € 6,90

    Gevulde champignons met pesto, gedroogde tomaten, lente-ui en Parmezaanse kaas uit de oven

  • 18. MISKET KOFTE € 7,50

    Lamsgehakt balletjes met groeten, tomatensaus en kruiden uit oven

  • 19. PEYNIRLI MANTAR DOLMASI (3 Stuks) € 6,90

    Gevulde champignons met geitenkaas, schimmelkaas ,dille, rozijn uit de oven

  • 20. ISPANAK € 6,30

    Gebakken spinazie met ui, paprika, rozijn, Turkse peper, tomatenpuree, en kruiden

  • 21. KOFTE ( 3 Stuks) € 6,60

    Op houtskool gegrild lamsgehakt ballen met kruiden

  • 22. KUZU SIS KEBAP ( 1 Stuk) € 6,60

    Gemarineerde lamshaas spies gegrild op houtskool

  • 23. KUZU PIRZOLA ( 2 Stuks) € 9,60

    Gemarineerde en op houtskool gegrilde lamskoteletten

  • 24. TAVUK PIRZOLA ( 1 Stuk) € 6,00

    Gemarineerde en op houtskool gegrilde kipkarbonade

  • 25. BEYTI € 8,00

    Op houtskool gegrilde lamsgehakt kruiden, gerold in wrap en gegarneerd met tomatensaus en yoghurt

  • 26. LINZENSOEP € 6,00

    Rode linzensoep

HOUTSKOOL GRILL GERECHTEN

  • 27. KUZU SIS KEBAP € 22,80

    Gemarineerde lamshaas gegrild op houtskool

  • 28. TAVUK PIRZOLA € 19,50

    Gemarineerde kipkarbonade gegrild op houtskool

  • 29. KUZU PIRZOLA € 23,90

    Gemarineerde lamskoteletten gegrild op houtskool

  • 30. BEYTI € 21,70

    Op houtskool gegrilde lamsgehakt met kruiden, opgerold in wrap, yoghurt met tomatensaus en roomboter

  • 31. MIX GRILL € 24,50

    Gemarineerde lamsvleespies, lamskoteletten, kipkarbonades en kofte gegrild op houtskool

VISGERECHTEN

  • 32. DORADE € 24,30

    Gemarineerde Dorade gegrild op houtskool

  • 33. ZALMMOOT € 23,20

    Gemarineerde zalmmoot gegrild op houtskool

VEGETARISCHE GERECHTEN

  • 34. IMAM BAYILDI € 18,30

    Aubergine uit de oven gevuld met Turkse peper ui, rode paprika, diverse verse kruiden en tomaatsaus

  • 35. MAYDANOZ SEBZE € 19,50

    Op houtskool gegrilde groenten mix met yoghurt, knoflook, tomatensaus en roomboter

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en gefrituurde aardappels of Bulgur.
Extra Bulgur of Patat € 3.00

DESSERT