Mediterraans Restaurant Amsterdam

Ervaar Mediterraanse Gastvrijheid en Smaak in Amsterdam

Op zoek naar Mediterraans eten in Amsterdam? Restaurant Maydanoz presenteert u de meest overheerlijke vlees, vegetarische en veganistische gerechten. De gerechten op de menukaart worden voorbereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Restaurant Maydanoz heeft een open keuken dat dagelijks de combinatie van de Turkse, GriekseLibanese en Israëlische mezze’s en op houtskool gegrilde vegetarische, vis- en vleesgerechten klaar maakt.  Dit betekent dat er een ruim en veelzijdig aanbod is van lekkernijen uit de mediterraanse gebied.

Restaurant Maydanoz heeft twee maal plaats genomen in de lijsten van de beste restaurants in Amsterdam in de Nederlandse kranten.

Naast de diverse hoofdgerechten die bereid worden op de houtskoolgrill bieden wij u een ruime keuze aan verschillende soorten koude & warme mezze’s. In Spanje hebben ze tapas en bij ons in de oost Mediterraanse keuken noemen wij dit mezzes. Dit zijn kleine voorgerechten, zowel warm als koud geserveerd. U kunt alvast een kijkje nemen in de menukaart bij deze overheerlijke gerechten. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden (deze kruiden worden in het oosten van Turkije door ons zelf gehaald)

Tevens verzorgen wij bij minimaal 20 personen ook catering service bij het organiseren van een feest, buffet, receptie of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt kiezen voor zowel warme als koude gerechten. Alles is bespreekbaar!!

Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Bent u op zoek naar een gezellig Mediterraans Restaurant in Amsterdam? Dan bent u bij Maydanoz op het juiste adres!

mediterraans-restaurant-amsterdam

Over ons

Restaurant Maydanoz is van oorsprong een Turks restaurant, maar we laten ons ook graag inspireren door de keukens van vele andere Mediterrane landen, waaronder de Griekse! U kunt ons dus ook zien als een Mediterraans restaurant in Amsterdam. In Griekenland wordt er veel gewerkt met verse producten en kruiden, en dat doen wij ook. Wist u bijvoorbeeld dat het woord ‘maydanoz’ peterselie betekent in het Turks? Deze kruid verwerken wij graag in onze gerechten. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, want het is ons doel om u een heerlijke avond uit eten te bezorgen. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit de score van een 9 die wij hebben ontvangen van de Nederlandse culinair journalist Johannes van Dam. Naast dineren kunt u ook bij ons terecht voor catering!

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u graag dineren in ons Mediterraanse restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATIE

CONTACT

OPENINGS TIJDEN