Grieks Restaurant Amsterdam

Onze cuisine

Wilt u heerlijk dineren in een Grieks restaurant in Amsterdam? Daarvoor bent u bij Restaurant Maydanoz geheel aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag! Wij zijn van oorsprong een Turks restaurant maar laten ons ook graag inspireren door andere landen als Syrië, Libanon, Israël én … Griekenland! Oftewel, de Mediterraanse keuken. De traditionele Griekse keuken kenmerkt zich door de verse, seizoensgebonden ingrediënten en de hoge kwaliteit van het eten. Dit nemen wij dan ook trots van hun over. Van de meest verse groenten als aubergines en courgette, tot aan de beste vleessoorten en de complimenterende kruiden. Wij zijn dól op de Griekse keuken. Onze liefde en passie hiervoor vindt u dan ook terug in onze gerechten.

Eet u geen vlees? We hebben ook een ruim aanbod aan vegetarische opties op onze kaart staan.

grekse-restaurant

Dineren in een Grieks restaurant in Amsterdam

Gelegen in het hart van De Pijp, list ons gezellige en sfeervolle restaurant. Wij bieden een warme en gastvrije ambiance, perfect voor een intiem diner voor twee of een gezellige avond met vrienden en familie. Onze gastvrije bediening staat altijd voor u klaar, zodat u kan genieten van een culinaire reis door de Middellandse Zee, zonder Amsterdam te verlaten.

Ons Grieks restaurant in Amsterdam is ontworpen om u direct het gevoel te geven dat u in het hart van de Middellandse Zee bent. De thematische decoratie, geïnspireerd door zowel de Griekse als Turkse cultuur, zorgt voor een authentieke en uitnodigende ambiance.

Onze open keuken is het middelpunt van het restaurant, waar u kunt zien hoe onze getalenteerde chef-koks met passie en vakmanschap uw gerechten bereiden. Ook onze keuze van dranken is gebonden aan de Middellandse zee. Kiest u voor de Turkse wijn, of liever een glaasje Griekse Raki?

Over ons

Restaurant Maydanoz is van oorsprong een Turks restaurant. Wij halen voor onze gerechten echter ook graag inspiratie van vele andere mediterraanse keukens, zoals de Griekse. De grootste overeenkomst is het gebruik van seizoensgebonden, verse ingrediënten & kruiden.

Onze naam, "Maydanoz," betekent peterselie in het Turks. Dit kruid verwerken wij graag in onze gerechten. Ook is het een symbool van frisheid en smaak die de essentie van onze keuken weerspiegelt.

Bij ons bent u altijd het belangrijkst.

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u graag dineren in ons Grieks restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Reserveren kan via onderstaand formulier of via ons telefoonnummer (+31 6 38 25 07 06). Ook voor andere vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag – zondag van 13:30-00:00.

LOCATIE

CONTACT

OPENINGS TIJDEN