Greek Restaurant Amsterdam

Grieks Restaurant

Wilt u heerlijk dineren in een Grieks restaurant in Amsterdam? Daarvoor bent u bij Restaurant Maydanoz geheel aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag! Wij zijn van oorsprong een Turks restaurant maar laten ons ook graag inspireren door andere landen als Syrië, Libanon, Israël én … Griekenland! Oftewel de Mediterraanse keuken. De traditionele Griekse keuken kenmerkt zich door haar versheid en kwaliteit aan eten. Van de meest verse groenten als aubergines en courgette tot aan de beste vleessoorten en complimenteuze kruiden: de Griekse keuken heeft de kunst van goed eten perfect bestaan. Wij zijn dól op de Griekse keuken en brengen onze passie en liefde hiervoor graag over in onze gerechten aan u. Komt u ook bij ons genieten?
Eet je geen vlees? We hebben ook vegetarische opties voor je!
grekse-restaurant

Dineren in Grieks restaurant in Amsterdam

Wanneer u gaat dineren in een Grieks restaurant in Amsterdam, dan wilt u uiteraard goed eten geserveerd krijgen. Bij Restaurant Maydanoz bent u ervan verzekerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij enkel werken met de beste producten; het liefst zo vers mogelijk. Maar naast goed eten en drinken, zorgt ook de service voor een totaalbeleving. Want zeg nu zelf; heerlijk eten smaakt toch minder goed wanneer de bediening nalatig is. Daarom kunt u van ons óok uitstekende service verwachten. U staat bij ons centraal! Geniet binnen in ons sfeervol ingerichte restaurant, of strijk in de lente- en zomermaanden neer op ons gezellige terras midden in de Pijp. Een glaasje Turkse wijn of raki erbij: wat wilt u nog meer?

Over ons

Restaurant Maydanoz is van oorsprong een Turks restaurant. Maar wij laten ons ook graag inspireren door de keuken van vele andere Mediterrane landen, waaronder de Griekse! U kunt ons dus ook als een Grieks restaurant in Amsterdam zien. Waar ze in Griekenland veel met verse producten en kruiden werken, doen wij dit ook. Wist u bijvoorbeeld al dat het woord ‘maydanoz’ peterselie betekent in het Turks? Deze kruid verwerken wij graag in onze gerechten. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Want dat u een heerlijke avond uit eten heeft staat bij ons op nummer één. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit een score van een 9 die wij hebben mogen ontvangen van Nederlands culinair journalist Johannes van Dam. Naast dat u bij ons kunt dineren, zijn wij ook in te schakelen als cateraar!

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u graag dineren in ons Grieks restaurant in Amsterdam? Wij verwelkomen u graag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATION

CONTACT

OPENING HOURS