Lebanese Restaurant Amsterdam

Ontdek de Libanese Cuisine bij Maydanoz Amsterdam

Bent u op zoek naar een Libanees restaurant in Amsterdam? Heeft u iets te vieren en wilt u samen met vrienden of familie genieten van een heerlijk diner? Kom dan naar Restaurant Maydanoz Amsterdam, want bij ons kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit. Restaurant Maydanoz Amsterdam is een oost-mediteraanse keuken. Hierbij kunt u denken aan de Middellandse zee en dan het gedeelte van Turkije (Adana, Antalya, Antakya en Mersin), maar ook aan landen zoals Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Merendeels richten wij ons op het Turkse gedeelte van de Mediterraanse keuken, maar hebben zo ook Libanese invloeden. Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam bent u in ieder geval altijd verzekerd van heerlijk eten, gezelligheid én een uitstekende service. En indien gewenst, van vegetarische en vegan gerechten. Dus kom genieten in een ons, Mediterraans en Libanees restaurant in Amsterdam!

libanees-restauran-amsterdam

Naar een Libanees restaurant in Amsterdam?

Met ons eten willen wij u een impressie geven van de verschillende landen. Dit doen wij door datgene wat ons allemaal wel aanspreekt: culinair eten in een prachtig restaurant. U kunt het eigenlijk zien als een tour langs de verschillende landen! Wij weten zeker dat u verrast wordt door het heerlijke eten, onze uitstekende service en de gezelligheid. U staat bij ons altijd centraal. Daar kunt u op rekenen. Wij zijn trots op Restaurant Maydanoz Amsterdam en we delen onze passie graag met u door middel van onder andere het eten, maar ook de beleving. Graag verwelkomen we u in ons restaurant.

Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op:

Heeft u een lactose-intolerantie, gluten- en/of notenallergie of andere voorkeuren tijdens het eten? Dan bent u bij restaurant Maydanoz Amsterdam bij het juist adres! Geef dit gerust even aan ons door voordat u komt eten en dan komt alles goed

Over ons

De naam ‘Maydanoz’ is Turks en betekent peterselie. In onze keuken gebruiken we het kruid peterselie voor bijna alle gerechten. We hebben meerdere hoofdgerechten die worden bereid op de houtskoolgrill, maar daarnaast hebben we ook koude en warme mezzes. Mezzes kunt u zien als de waarschijnlijk voor u bekende tapas. Bij ons wordt dit mezzes genoemd: kleine voorgerechten die zowel warm als koud geserveerd worden. Kortom: bij ons vindt u een uitgebreid menu, waardoor u altijd wel iets kunt uitkiezen dat u lekker vindt.

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wilt u komen eten bij een Libanees restaurant in Amsterdam? Kom dan naar Restaurant Maydanoz Amsterdam en ontdek de talloze mogelijkheden. We verwelkomen u graag bij ons in het restaurant.

Wilt u bij ons reserveren of heeft u nog een vraag?

Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATION

CONTACT

OPENING HOURS