Grill Restaurant Amsterdam

Grill Restaurant Experience

Bent u op zoek naar een grill restaurant in Amsterdam? Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bereiden diverse hoofdgerechten op de houtskoolgrill. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit. Ons keuken kenmerkt zich door de Mediterraanse cultuurTurksGrieksLibanees. Kwaliteit en service staan immers hoog bij ons in het vaandel. We begrijpen maar al te goed dat wanneer u uiteten gaat, u 100% wilt kunnen genieten van de rust, het eten en van het gezelschap. Daar houden we rekening mee. U staat bij ons dan ook altijd centraal. Graag vertellen we u meer over ons restaurant. Bent u een echte vleesliefhebber? Dan bent u bij Maydanoz BBQ aan het juiste adres!

Natuurlijk hebben we voor onze vegetarische gasten ook vegan gerechten.

Het menu van Restaurant Maydanoz

We hebben een uitgebreid menu, zodat u altijd voldoende keuze heeft voor een gerecht. Zo hebben we verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Om u een impressie te geven van dit menu, hebben we een aantal hoofdgerechten voor u op een rij gezet:

Het menu van Restaurant Maydanoz

Bij Restaurant Maydanoz Amsterdam kunt u ook terecht voor groepen, specials en catering. Wij zijn dé ideale plek voor een gezellig en lekker groepsdiner in Amsterdam. Wanneer u met een groep kunt, laat dit ons dan eerst weten, want in de meeste gevallen kunnen wij u een korting aanbieden op het totaalbedrag. Bent u op zoek naar een cateraar? Ook dan kunt bij ons terecht. Lunch, diner, borrel of hapjes? Het is allemaal mogelijk.

Over ons

Restaurant Maydanoz Amsterdam is een van oorsprong Turks restaurant, waarbij echter ook invloeden van andere landen zijn. Hierbij kunt u denken aan landen zoals Syrië, Libanon, Israël en Griekenland. Onze naam ‘Maydanoz’ is Turks en betekent simpelweg ‘peterselie’. In vrijwel alle gerechten gebruiken we dit kruid en daarom past deze naam perfect bij ons. Zoals u hiervoor heeft gelezen, bereiden we meerdere gerechten op de houtskoolgrill. Maar daarnaast hebben we ook onze tapas, oftewel onze mezzes. Dit zijn kleine voorgerechten die zowel koud als warm geserveerd worden. Het is maar net wat u wilt!

Kazim, chef bij restaurant Maydanoz in Amsterdam, zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw catering.

RESERVEREN

Wanneer u een grill restaurant in Amsterdam zoekt, bent u bij Restaurant Maydanoz Amsterdam aan het juiste adres. Wilt u bij ons reserveren of heeft u nog een vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen of via andere contactgegevens We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

LOCATION

CONTACT

OPENING HOURS